nedjelja, 28. prosinca 2014.

Sretan Božić 2014.

Naš prvi zajednički Božić zaslužuje poseban post.


Sretan vam Božić!

Moja želja je da zastanete na trenutak i ogledate se oko sebe. Pogledajte sve što vas okružuje. Topli dom, prekrasni ljudi, mirišljava hrana i milijun sitnica koje vas čine sretnima i posebnima.Dozvolite si uživati u trenutku shvaćanja koliko ste bogati. Koliko ste zapravo sretni i ispunjeni.

Često zaboravljamo na sve lijepo što nas okružuje zato jer želimo još.

Budimo ovaj Božić najprije zahvalni. Nakon toga ponosni sami na sebe jer danas slavimo svoj trud koji nam je donio sve blagodati u kojima uživamo. Budimo sretni jer imamo što imamo jer smo to sami zaslužili.

A nakon toga poželimo još, jer uvijek je dobro željeti. Poželimo sve što nam treba da ostvarimo svoje snove. Ne zadržavajmo se na malim željama. Poželimo zdravlje, obilje i sreću. Dozvolimo si priznati što uistinu želimo.

Zato jer tim željama razvijamo sebe. Obogaćujemo se samo trudeći da ostvarimo te želje. Naš put do njihovih ispunjenja ispunit ćemo uspomenama i iskustvima koja nećemo nikada zaboraviti.

Na kraju sljedeće godine imat ćemo novih razloga da budemo zahvalni.
Želim vam svima prekrasne blagdane ispunjene ponajprije mirom i zdravljem.

Nakon toga vam želim vremena koje ćete moći odvojiti za sebe i svoju dušu.


Sve drugo već će doći.


Još jednom vam želim sretan Božić u društvu najmilijih.                                    Vaša RoseP.S. Znam da božićnih darova nije bilo, ali svakako pratite Ključ za knjigu u sljedećih nekoliko dana, jer ne znači da ih još neće biti :D
2 komentara: