srijeda, 29. travnja 2015.

Recenzija: Amity Cross: Unexpected Series

Jack West i Blair Hayden osvojit će vas u prvoj trilogiji serijala Unexpected. Slično kao i Chloe i Bennet iz Prekrasnog gada svoju vezu započinju strasnom ljubavnom aferom koja bi (da sve ide kako  oni sebi zamišljaju) trebala završiti nakon one night standa i zadovoljavanja tih primarnih i karnalnih jednokratnih potreba.

Nooot! 

Kao što svi dobro znamo (iz iskustva- nadam se! :D), jednom nije dovoljno, pa se tako naši igrači moraju vidjeti ponovo i sve ponoviti. 
Odučni da njihova veza ne izlazi s njima iz kreveta, jedan i drugi se iz petnih žila trude izbjeći emocije. 
West, frontmen poznate rock grupe Affliction, glavni gitarist i prvi vokal benda ima sve što mu srce poželi, pa i više od toga.Ima svaku večer drugu ženu, alkohola na izobilje, droge za opskrbiti valjda neki manji hrvatski grad.
S druge strane Blair nema ništa. Nema dobar posao, nema obitelji, i najviše od svega nema blagog pojma što hoće od života.
Znači okolnosti i više odgovaraju njihovim planovima. Blair uspije napuniti dvije kartonske kutije i sljedeće čega je svjesna je da putuje u London s novim seksi frajerom.

U tri kratka romana: Unexpected, Unexplainable i Unintended West i Blair igrat će se mačke i miša i pokušati shvatiti zašto su savršeni jedno za drugo.

Nakon brojnih pozitivnih kritika koje ja autorica (drugim imenom Nicole R.Taylor) primila o ovoj trilogiji, kao i zahtjeva da ispriča priče i ostalih članova Westova benda, u nekoliko mjeseci nakon prva tri nastavka uslijedila su i ostala tri.Undeniable 

Joe Fox, prizeman tip na bas gitari kojemu se ne posvećuje previše pozornosti  i Alexis Storm, djevojka koja živi samo u erotskim romanima koje piše, definitivno nam imaju što reći. Spoji ih, naravno, legendarni seks, a razdvaja strah od ponovnog gubitka. 

Unbearable 

Sasha Montgomery, nova privremena menadžerica benda zaljubljena je u Micka Savagea, drugog gitarista Afflictiona, boga seksa i nepopravljiva playboya. A zato jer je on preglup da to primijeti nakon pune tri godine koliko se poznaju, ona na seronju riga vatru svaki puta kad mu mora biti u blizini. Sve dok se jednom ne izda i on prepozna izraz na njezinom licu. A onda neka igre započnu... :D

Unstopable 

Posljednji samac iz legendarne četvorke, Rob Hancock napokon dobiva priliku izaći iza svoje hrpe bubnjeva i pokazati svijetu što nudi kad se ženski vrisak prolomi ulicom. 
Lily Hunter naiđe na nevolju kamo god se okrene. Zbog toga je i morala napraviti tolike tetovaže i obojati kosu u ljubičasto. Ali čak ju i ovakvu, bez glave i repa, iz nekog razloga Rob želi. Can you belive it?!

Ironije, humora i dobrog seksa ovdje ima napretek, i novele su savršeno štivo ako se želite opustiti, uživati u jednostavnoj ljubavnoj priči i sve to napraviti u kraćem vremenskom razdoblju.
Ako tražite dublje zaplete, kompliciranu radnju ili duboke likove, ovaj puta ste na krivom mjestu.

Ove novele su direktne i usmjerena na jedan cilj- a to je ispričati erotsku ljubavnu priču. Po mom mišljenju, takva djela nastaju baš iz razloga koji je autorica navela, da se zadovolji publika, ali osobno imam dojam da se ovako dobro zamišljeno štivo moglo puno zanimljivije razraditi- da je za to bilo autoričina afiniteta. 


Ipak, svakako preporučujem ove knjige jer sam sama bila vrlo zadovoljna njima  Uz nadu da će se naći na vašoj listi, do sljedećeg tjedna pozdrav od

                    
                       Rose 

Nema komentara:

Objavi komentar