četvrtak, 23. srpnja 2015.

J.Kenner: Želim te

Nakon zavodljivog Damiena Starka i njegove neodoljive Nikki, Kenner nas pokušava zavesti novim zločestim dečkima, koji i ovaj puta i zalaze s one strane zakona- samo za nas :D

Ako u ovim ljetnim vrućinama tražite kratku i maštovitu razbribrigu, a u koferu nemate mjesta za serijale od nekoliko nastavaka, ovaj naslov (a i njemu slični, nabrojeni kasnije) rješenje je koje će vam zadovoljiti potrebu za dobrim štivom, a i želju za pravom romantikom. 

Ovaj post donosi vam pregled romana Želim te koji je kratak, ali sladak te savršen za čitkaranje uz popodnevnu kavicu.


Priča nas ovaj puta odvodi u samo naizgled običan život mlade Angeline koju upoznajemo na sprovodu njezina strica, tužnom događaju kojemu prisutstvuje cijela newyorška elita, a usred koje se Angelina i dalje osjeća usamljenom.
S dečkom koji prema njoj gaji iskrene osjećaje, ali ju u dubini duše ne poznaje, i dobrom prijateljicom koja zna neke njezine opasne tajne, uz nju na svakom koraku, jedino što ona čeka je dolazak Evana Blacka.
On joj je zabranjen. Štićenik njegova strica još od fakultetskih dana, mladić koje je u pubertetskim danima odmjeravala skrivenim pogledima i na kraju, muškarac koji joj opsjeda snove, a stric Jahn je Evana Blacka označio kao opasnog i muškarca kojeg se treba kloniti.

https://www.google.hr/search?q=j+kenner+%C5%BEelim+te&biw=1280&bih=699&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIhNqU8pXyxgIVAzkUCh3d7wf8#imgrc=7jggqUNBeqP2cM%3A
Izvor


Ali njezin stric je sada mrtav i Angie odlučuje da je vrijeme da sama počne donositi odluke o tome tko je za nju opasan. 
I kome je ona prava pravcata opasnost.


Serijal Most Wanted (Wanted, Heated & Ignited) u hrvatskom izdanju dostupan je u izdanju Stilus, pod naslovima: Želim te, Trebam te i Preklinjem te (hrv. serijal Požuda) i povoljnoj cijeni.


Ovom naslovu nema se što zamjeriti, ali nije ni jedan od onih koji bi mi danima zaokupljali pažnju. Radi se jednostavno o tome da je priča prekratka da bi se uopće stigla zakomplicirati i da bi likovi stigli razviti nekakvu dubinu.
Naravno, to nije negativna kritika jer je na 300 stranica teško ispričati nečiju cjeloživotnu priču i istodobno ju nastaviti s iscrpnim detaljima i istkati kojekakve bogate spletke, ali ono što u ovih nekoliko stotina stranica dobijemo, to je vrijedno novaca i vremena.

Autorica je uspješno privukla, ali i zadržala moju pažnju, novom zanimljivom ljubavnom dogodovštinom, a moram priznati i da bih voljela vidjeti ovaj naslov malo detaljnije razrađen. Zaista me osvojila igrama s druge strane zakona koje imaju pravog potencijala razviti se u nešto još kompliciranije bio bi mi gušt čitati kako izvode svoje nepodopštine drugima pred nosom. 

Druga dva dijela ovog serijala nastavljaju Evanovi kolege u zločinu (a možda čak i kazni), a pretpostavljam da će se i oni morati na neki način izvući iz ralja prošlosti da bi zaplivali u mirne vode budućnosti. 

Nadam se da sam vam ovom kratkom recenzijom skrenula pažnju na još jedan (skoro)svugdje dostupan naslov i time vam skratila vrijeme prebiranja među policama u knjižnici. 


Do sljedećeg tjedna ljubi vas


                  Rose :*


Nema komentara:

Objavi komentar