subota, 3. listopada 2015.

HALLOWEEN GIVEAWAY by Ključ za knjigu

Listopad je mjesec lišća, prvih ozbiljnih kiša, mjesec u kojem trpamo haljinice u stražnje dijelove ormara i izvlačimo jakne.

Uz to je i mjesec na kraju kojeg zapadne zemlje obilježavaju proslavu Halloweena, slavlja koje prethodi danu Svih svetih, a čijim su raznorazna fantastična bića sastavnim dijelom.

I kao što smo u veljači na ovom blogu slavili dan zaljubljenih, tako ćemo i dan vještica, čarobnjaka, vampira i svega ostalog jednako magičnog i mističnog prosaviti jednim darivanjem, ili popularnim giveawayemDa biste sudjelovali morate odvojiti pet minuta svojeg vremena i učiniti sljedeće 2 stvari:

1. Lajkati i podijeliti kao "javno" (da ja mogu vidjeti objavu na vašem profilu) jednu od objava o giveawayu na Facebook stranici Ključ za knjigu. To može biti bilo koja objava koja poziva na sudjelovanje u darivanju, ali ne i ona u kojoj objavljujem slike sudionika giveawaya.

2. Poslati sliku knjige koju čitate u listopadu i napisati nekoliko rečenica o njoj. U tih nekoliko rečenica možete pisati što god želite (npr. zašto čitate baš tu knjigu, sviđa li vam se ili ne, o čemu se radi u knjizi itd.). Jedna osoba može poslati maksimalno 8 slika i komentara, a sve njih šaljete u inbox stranice Ključ za knjigu ili moj inbox Rose Strong na Facebooku, ili na mail: rosestrongrose@gmail.com.Sudjelovanjem u darivanju slažete se da vaše slike, ime i prezime objavim na Facebook stranici i blogu jer vaša slika mora biti vidljiva da biste mogli osvojiti nagradu.

Ime svakog sudionika ispisat ću na komadić papira i staviti ga u šeširić, a na kraju mjeseca izvlačim pobjednika. To znači da za svaku vašu poslanu sliku jedan papirić s vašim imenom ide u šeširić, pa ako pošaljete maksimalno 8 slika, 8 listića s vašim imenom čekat će izvlačenje u mojoj kapici.  


Izazov traje od 1.10. do 30.10. do 20h, a pobjednik će biti objavljen na Noć vještica na blogu

Darujem, naravno, knjige, a koliko će ih točno biti i koje ću naslove odabrati, odlučit ću tijekom mjeseca.

Sudjelovati mogu svi moji čitatelji iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH, Italije i Makedonije.Primjer sudjelovanja:


1. Lajkam i podijelim objavu Ključa za knjigu na Facebooku

2. Šaljem sliku knjige koju čitam i komentar: 

Ovih dana čitam "Darkness Dawns" autorice Dianne Duvall i knjiga je za sada odlična. Naišla sam na puno pozitivnih komentara o ovom serijalu, pa sam morala provjeriti je li uistinu ovako dobar. Žao mi je što se u Hrvatskoj ne prevodi više romana ovakve tematike.Sad prstiće na posao i par klikova fotoaparatom i u igri ste! 


Sretno svima!                Vaša Rose  :*
P.S.  Halloween giveaway financira isključivo blog Ključ za knjigu, a Facebook ili izdavačke kuće nemaju nikakve veze s njime.
Nema komentara:

Objavi komentar