četvrtak, 7. siječnja 2016.

BE MY VALENTINE GIVEAWAY 2016

Zdravo knjigoljupci, ponovo je stiglo to doba! Opet imam nešto za vas! Još nismo ni bor ni lampice spremili, a ja već hrlim ka sljedećoj prilici za osvajanje poklona, a to je ni manje ni više nego darivanje za Dan zaljubljenih iliti Valentinovo. <3

U čast ljubavi, sanjarenju, treptanju okicama, blebetanju gluposti ili bilo kojoj drugoj nuspojavi zaljubljenosti spremila sam vam novi izazov!

Ovaj puta skupa ćemo se igrati bloggera, što znači da će vaš zadatak biti napisati post! :D

Prije nego se preplašite i date petama vjetra, pročitajte pravila sudjelovanja i uvjerite se da ste dorasli zadatku.

Dakle,3 osnovna pravila za sudjelovanje u BE MY VALENTINE GIVEAWAY 2016 su sljedeća:

1. pronađite objavu o Giveawayu na FB stranici Ključ za knjigu,  lajkajte ju i podijelite  javno na svom profilu.


2. napišite post o jednoj knjizi ljubavne/romantične/erotske tematike koji ću ja objaviti na blogu Ključ za knjigu.


3. zbog troškova poštarine koji su abnormalno skupi, ovaj giveaway bit će samo za čitatelje iz Hrvatske. Potrudit ću se ubuduće napraviti sve što je moguće da uključim cijelu regiju.E sad, ako ste  se odlučili odvažiti i pridružiti se borbi za zanimljive naslove, čitajte dalje kako točno mora izgledati post koji trebate napisati.


Slijede pravila prema kojima mora biti pisana vaša recenzija:

Kako ćemo izabrati pobjednika?Nakon što mi pošaljete svoj post, ja ću ga objaviti na blogu i istaknuti vaše ime. Postove ću objavljivati bilo koji dan u tjednu, čim mi ga pošaljete i ja nađem vremena da ga ubacim u blogger, izglancam i objavim. Dakle, moguće je da se na blogu svaki dan pojavi neki novi post! :D
Kad objavim vaš post na blogu, pobjednik će biti onaj post koji skupi najviše komentara. Komentirati mogu samo korisnici s vidljivim imenom i prezimenom (nema anonimnih komentara, a ako će ih biti, nećemo ih računati), a u komentare se može pisati bilo što vezano uz recenziju. Ako se pojave postovi s istim brojem komentara, pobjednik se određuje među takvim postovima, a o njemu odlučujem ja ;)

Naravno, komentirati mogu i oni koji ne sudjeluju u Giveawayu, ali komentari se neće nagrađivati. Isto tako, ako autor posta odgovara na koji od komentara na vlastitu recenziju, taj komentar se također neće brojiti. Ali ako jedan sudionik komentira post drugoga, takvi komentari se itekako broje. Dakle: broje se samo komentari koje drugi pišu za vaš post.

Komentari koji će odlučivati o pobjedniku moraju biti objavljeni najkasnije do 13.2.2016. Oni koji će biti objavljeni nakon toga, neće se računati u odabiru pobjednika.
Recenzije koje šaljete moraju biti poslane najkasnije do 10.2.2016. a ja ću objaviti pobjednika na Valentinovo! :D


Zato...

Prstiće na posao, mašti na volju i napišite recenziju koju biste i sami voljeli pročitati. Ovo je savršena prilika da opravdano kupite ili pročitate neku knjigu, pri tome se dobro zabavite, a na kraju nešto i osvojite!
Nagovorite prijatelje da komentiraju vaš post, a svoju recenziju lako možete pratiti na blogu.Jesam vas uspjela preplašiti? Vjerojatno vam sva ova pravila izgledaju zastrašujuće ili naporno, ali ona postoje da bi recenzije imale glavu i rep, i ponajviše zato da nagradu osvoji onaj koji je najbolje napisao, a ne netko tko je uspio snalažljivo prepisati. Jednostavno napišite recenziju i onda ju izglancajte tako tako da bude u skladu s pravilima :D

Mislim da primjer kako treba izgledati post ne moram posebno pisati. Vaš objavljeni post na kraju može izgledati kao postovi koje ja objavljujem, pa uvijek možete detaljnije proučiti moje recenzije. Vidite da nije teško. Imate slobode koliko vas volja. :D

Jako se veselim ovom izazovu i vrlo me zanima kakve ćemo sve zanimljive priče zajedno obraditi! Jedva čekam pročitati vaša razmišljanja!

Nemojte se bojati pisati ili izraziti mišljenje jer nitko od nas nije stručnjak i nitko neće napisati recenziju koja će se baš svima sviđati ili se neće sviđati nikome. Budite slobodni, maštoviti i zaigrani i najviše od svega, dobro se zabavite i dokažite sebi da to možete.


U želji da vas sve vidim u akciji i od vas saznam nešto novo, čekam vaše recenzije!


Do prve od njih,


                           puse od Rose :*
Nema komentara:

Objavi komentar