srijeda, 27. lipnja 2018.

Recenzija: Kristen Ashley: Sebring


Sjećate se Nicka Sebringa koji vam je, ako ste nabrijani čitatelj poput mene, sigurno išao na živce u Vitezu? 
E pa, onda ćete si nakon ove knjige, baš kao i ja, pregristi jezik. Jer ja sam se zaljubila.
Hoće li, i kada, knjiga svjetlo dana ugledati kod nas, ne znam, ali znam da 
Sebring 
zavređuje svoju recenziju, a na ovom će je blogu zato i dobiti.Živio je u sjeni svojeg savršenog brata i osjećao nekontroliranu mržnju. Nick Sebring napravio je strašnu pogrešku povrijedivši svog brata, ali život mu uskoro vratio milo za drago, prisilivši ga da gleda kako mu ubijaju suprugu - jedinu ženu koju je ikada volio.
Jedino što Nick zna, mora i želi jest osveta. Osveta koju treba provesti u djelo pod bilo koju cijenu.
Čak i ako to znači uništiti Oliviu Shade.
Za to vrijeme, Olivia bije svoju bitku. Ona je bijela ovca usred crnog stada svoje obitelji, ali oni joj ne dozvoljavaju da ode, pobjegne ili se spasi njihova zla imena i isto takve sudbe.
Nakon što upozna Sebringa, Olivia po prvi puta osjeti nadu u svijetlu budućnost. Za to vrijeme on plete svoju mrežu.
Hoće li Nick provesti svoje nemilosrdne planove u djelo? Ili će spasiti Oliviu od najveće opasnosti koja joj prijeti? 
Sebe.


Mislim da varijacije na ovu tvrdnju pišem u svakoj recenziji do sad posvećenoj ovom serijalu, ali iz nastavka u nastavak postaje sve bolji. Autorica posebno voli Nickov lik (sama priznaje da joj je najdraži) pa ga je ostavila za posljednji roman, kao šećer na kraju. 
Iako mi je u cijelom serijalu Deacon najdraži nesavršeni muškarac, Sebring je meni roman s najboljom, nazanimljivijom i najdinamičnijom radnjom. 

Olivia je moja najdraža nesavršena žena. Kao što smo svjedočili tome da je Sylvie preživljavala fizičko zlostavljanje, tako je Olivia godinama trpjela emocionalno i psihičko maltretiranje, bila prisiljena sudjelovati u ilegalnim aktivnostima svoje obitelji, pretrpjela svoju dozu mučenja, a njeno je ime moralo biti izbrisano s lica zemlje da bi mogla živjeti u miru. Sve to je radila u tišini, ispod radara, bez riječi. Dosad je nitko nije proglasio jakom, snažnom i otpornom, a nije to ni tražila. Zbog toga je jaaaako volim ❤Nikovu pozadinsku priču smatram najmračnijom, zbog čega me vjerojatno najviše i dirnula i shvatila sam ju kao snažan pokretač radnje o kojoj čitamo. Ovaj roman, osim ljubavne priče, opisuje izraženu potrebu za iskupljenjem. Nick u njemu traži način da okaje svoje pogreške, a Olivia nastoji preuzeti kontrolu nad svojim životom. Negdje duboko ispod površine, likovi vape za drugom prilikom.

Sebring je peti nastavak u serijalu Nesavršeni muškarci, koji je kod nas do četvrtog dijela prevela Mozaik knjiga. Kao i u prethodnim romanima, autorica će nas zavesti erotskim scenama u centru kojih je još jedan lik koji zavređuje našu punu pozornost. 


Dok čekamo prijevod, jeste li ga već zgrabili na engleskome?

SEBRING NA GOODREADSU
SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE
KUPI KNJIGU OVDJE.


Ovdje možete pronaći recenzije ostalih romana ove autorice:


Nema komentara:

Objavi komentar