četvrtak, 9. kolovoza 2018.

Recenzija: Kendall Ryan: Partner i Dadilja


Znate koji je jedan od najboljih osjećaja? Kad knjige izlaze tom brzinom da jednostavno ne stignem tipkati recenzije tako brzo da ih izbacim na vrijeme! Ma nema boljega, nego kad pročitamo jednu knjigu iz serijala, a druga izlazi 2 ili 3 dana kasnije. 
Upravo na taj način objavljeni su nam nastavci iz serijala Cimeri, autorice Kendall Ryan u izdanju 24 sata. Nakon Cimera, stigli su nam 
Partner i Dadilja,
a jučer je objavljen i posljednji roman u serijalu, Srodna duša.Partner

Evie Reed ima zločesti plan koji uključuje nju, Smitha Hamiltona, krevet i nikakvu odjeću među njima. Unatoč tome što njezin plan nailazi na poteškoće na samome početku, ona ga odluči provesti do kraja.
A onda se stvari pretvore u pravu pravcatu katastrofu. Ne samo da ju smith odbije, već su njih dvoje nakon debakla prisiljeni zajedno raditi i svakodnevno se prisjećati pogreške koja se (skoro) dogodila među njima.

No Smithov najveći problem nije taj što ga je pokušala zavesti mlađa sestra njegovog najboljeg prijatelja. Ne. Problem je u tome što ju on želi toliko jako da je zbog toga spreman riskirati posao i prijateljstvo.

Ima li iopće smisla popustiti pred slabošću? Ili bi Evie i on i dalje trebali nastaviti odolijevati toj privlačnosti?
Dadilja

Max Aleksander ima kćer. Nažalost, on je zadnji koji je za to saznao i to na nimalo ugodan način. No djevojčica je neupitno njegova, a titula oca koju je doslovno preko noći stekao nimalo lako mu ne pada. On nema pojma kako brinuti za dijete.
Ali jasno mu je da je prvi korak pronaći dadilju za njegovu djevojčicu.

Addison se našla u gadnim problemima. Hitno joj je potreban posao kako bi se mogla preseliti s kauča najbolje prijateljice i pronaći pristojan stan. Nakon toga u planu ima započeti svoj život ispočetka, bez ikakve namjere da ponovi pogreške koje je počinila s bivšim dečkom. Ta veza zaista je katastrofalno završila.

A što bi se tek dogodilo da se uplete u ljubavnu vezu sa svojim šefom? Addison je i to odlučila saznati. Jer Maxu je nemoguće odoljeti.24sata sva je četiri romana iz ova serijala izbacio tijekom srpnja i kolovoza što sam ja shvatila kao blagoslov za dane godišnjih odmora. Kendall Ryan piše lagano štivo, koje bih svrstala u new adult ljubavni žanr, ali dakako preporučala svakome tko želi uživati u jednostavnim, ali zabavnim ljubavnim pričama.

I u ova dva romana, njezini glavni likovi mladi su ljudi u potrazi za srećom, ljubavlju i tjelesnom intimnošću. Osim što su odlučni u svojim namjerama, zabavni su i prizemni, a njihovi životi sasvim su obični pa s njima lako možemo poistovjetiti.

Iako su ova dva romana dijelovi istog serijala, likovi se međusobno ne isprepliću, a svaki par ima vlastitu priču, što znači da svaku knjigu možete čitati zasebno, neovisno o tome jeste li pročitali nastavke. Serijal možete započeti s bilo kojim od romana i pritom ništa nećete propustiti.

Ako sam ja to dobro analizirala (čitaj: ako mi mozak dobro radi po ovoj vrućini), ovaj serijal (s uključenim gore spomenutim četvrtim nastavkom) čini već treći završeni serijal Kendall Ryan koji smo s užitkom spremili na police, a recenzije ostale dvojice stavit ću u linkove na staro mjesto.

Kad bih se trebala odlučiti koji bih od tri pročitana romana iz ovog serijala proglasila najboljim, našla bih se na sto muka, ali vjerojatno bih na prvo mjesto svrstala Cimera
To ne znači da su Partner ili Dadilja išta lošiji, ali nestašni (skoro pa) ginekolog u prvoj knjizi nekako me ipak najviše oduševio.

Koji par ste vi najviše zavoljeli?***

PARTNER NA GOODREADSU    DADILJA NA GOODREADSU
SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

***

OCJENE PARTNER:           OCJENE DADILJA:
1.0-5.0                                                      1.0-5.0     

                      Muški lik: 4.0                                        Muški lik: 4.0                      
 Ženski lik: 4.0                                       Ženski lik: 4.0
Seksualna napetost: 3.5                     Seksualna napetost: 4.0
    Scene seksa: 4.0                                   Scene seksa: 4.5
Radnja: 3.0                                              Radnja: 4.0
 Dijalozi: 4.0                                             Dijalozi: 4.0
Dinamičnost: 4.0                                   Dinamičnost: 4.5
    Kraj priče: 4.5                                         Kraj priče: 4.5
Sporedni likovi: 4.0                                Sporedni likovi: 4.5
Humor: 4.0                                               Humor: 3.5Pročitajte recenzije ostalih romana ove autorice: 
Kendall Ryan: Prljave divne laži, Prljava divna ljubav, Prljava divna požuda - od objave spomenute recenzije, objavljena je i četvrta knjiga iz serijala, Prljava divna vječnost


Nema komentara:

Objavi komentar