petak, 14. veljače 2020.

Recenzija: Stephanie Laurens: Tajna ljubav


„Neke su stvari naprosto suđene.“

Svima nam ponekad dođe da se pred svojim nedaćama sakrijemo, pritajimo ili zakrabuljimo.

Tajna ljubav,

peta knjiga iz poznatog Cynster serijala roman je koji će nam pokazati kako izgleda ljubavna igra pod maskama, romantika koja se krije pod okriljem noći, u tajnama i prešućenim razgovorima. Kao i ostali romani Stephanie Laurens, može se pronaći u izdanju Znanja.Što biste učinili da zgodnog prijatelja u kojeg ste potajice zaljubljeni zamolite za pomoć, a on za svaku uslugu traži zadovoljštinu u poljupcu? Biste li bili preplašeni? Oduševljeni? Možda pomalo uzbuđeni? Upravo se to desilo lijepoj lady Alathei kada je za uslugu zamolila moćnog Gabriela Cynstera.

Većina nas vjerojatno ne bi imala ništa protiv poljubaca muškarca koji nam se sviđa, no problem je u tome što je Alathea prilikom svakog od tih poljubaca bila prerušena…a to je značilo da Gabriel zapravo nema pojma da ljubi nju.

Naime, Alathea i Gabriel se zapravo baš i nisu podnosili.

I zato je njihov polutajnoviti odnos iskra koja će pokrenuti brojne zavrzlame o kojima ćemo čitati.

 
Laurens je majstorica zavrzlama, tajnovitosti i napetosti. Već smo ustanovili svoju vjernost prema serijalu Cynster, pa je jedino što nam preostaje zaviriti i u ovaj roman po svoju dozu avantura za pamćenje.
Roman će nas za stolicu prikovati od samog početka kada iz tame, kao u borilački ring, izrone tajnovita maskirana udovica i notorni Gabriel Cynster. No umjesto opasnog okršaja, dočeka nas nevjerojatno savezništvo temeljeno na izazovu upućenom poznatom moćniku.

A nakon što Alatheina tajna izađe na vidjelo, ona i Gabriel morat će pronaći zajednički jezik, uskladiti svoje zahtjeve i potrebe i prilagoditi stanje svijesti novoj situaciji: privlačnosti koja neminovno postoji i ne može se zanijekati.Zabranjena ljubav čest je motiv ljubavnih romana, a sve postaje još bolje kad se u problematiku uplete i dužnost, koja priču dodatno komplicira. Povijesni ljubavni romani obiluju gomilom gospodskog ponosa i damskih nevolja, a česta je i poprilično moderna i obrnuta situacija.

Tajna ljubav će nas tako zagrijati da saznamo što to ženu može natjerati da sklopi dogovor s muškarcem koji joj može uništiti život jednakom lakoćom kojim ga može i spasiti.
A za ovaj dan zaljubljenih, što li nam treba više od ljubavi?


***
TAJNA LJUBAV NA GOODREADSU
SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE
KUPI KNJIGU OVDJE
 
*** 

OCJENE:
1.0-5.0

Muški lik: 5.0
Ženski lik: 5.0
Seksualna napetost: 5.0
Scene seksa: 4.0
Radnja: 4.0
Dijalozi: 5.0
Dinamičnost: 4.5
Kraj priče: 5.0
Sporedni likovi: 5.0
Humor: 5.0

Nema komentara:

Objavi komentar